Talentmakelaars Amsterdam-West

Talentmakelaars is een initiatief van Samenwonen-Samenleven en Blik op Talent.

(Vrijwilligers)organisaties hebben niet altijd voldoende kennis in huis om hun organisatie optimaal te laten functioneren. Denk aan kennis op het gebied van

  • financiën,
  • ICT, 
  • PR
  • en communicatie.

Er zijn echter MVO bedrijven en bewoners (o.a. studenten of gepensioneerden) die over kennis en ervaring beschikken die zij graag beschikbaar willen stellen.

De Talentmakelaars brengen vraag en aanbod samen en matchen organisaties met bewoners en bedrijven die graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren! Dit levert voor beiden een win-win situatie op!

Nieuwsgierig naar wat de Talentmakelaars voor uw organisatie kan betekenen?  Ga naar de link hieronder en laat ons weten op welke gebieden u behoeften heeft!

https://goo.gl/forms/pEJD5zvBymo01k5D2

Voorbeelden van matches en meer info op de facebookpagina van Talentmakelaars.

De Beursvloer komt naar Amsterdam!

Samenwonen-Samenleven & Blik op Talent hebben onder het motto ‘ Samen maken we Amsterdam mooier’ het initiatief genomen om het zeer succesvolle concept ‘Beursvloer’, dat jaarlijks in zo’n 80 steden plaatsvindt, naar Amsterdam te halen. De Beursvloer gaat plaatsvinden op dinsdag 24 maart 2020 in de Westerunie op het Westergasterrein.

 

Wat is de Beursvloer?

De Beursvloer verbindt bedrijven met een aanbod op het gebied van menskracht, materialen, netwerk en expertise met vrijwilligersorganisaties in West die een hulpvraag hebben. Als dank voor de hulp verzorgt de vrijwilligersorganisatie een mooie, ludieke of creatieve tegenprestatie. En dit alles zonder geld. Want geld vragen en geven is verboden. Alleen al in ‘s-Hertogenbosch hebben 8 Beursvloeren meer dan 1.900 matches met een maatschappelijke waarde van bijna € 4 miljoen euro opgeleverd. Dat loont!
Vanaf nu kunnen bedrijven met een aanbod en vrijwilligersorganisaties met een hulpvraag zich, geheel gratis, aanmelden. Dit kan via onze website www.beursvloeramsterdam.nl.

Samen maken we Amsterdam mooier!